Flytten går enklare med en flyttfirma i Stockholm

Din flytt till ny lägenhet ska inte fördunklas av arbetet med att själv transportera packlådor. Anlita istället en professionell flyttfirma i Stockholm.

Du ska lämna din lägenhet och flytta in till en bostadsrätt i centrala Stockholm. I dina tankar befinner du dig redan i din nya bostad. Plötsligt kommer dock verkligheten ikapp dig och du börjar fundera på allt du måste göra innan möbler, porslin och piano kommer att finnas på plats i sin nya miljö.

Du har tänkt transportera ditt flyttgods själv och hyra ett släp. Men du behöver lite handräckning och ringer din yngre bror. “Kan du hjälpa mig med min flytt om fjorton dagar”, frågar du. “Om du har råd med att köpa en bostadsrätt i innerstan, borde du ha finansiella muskler att anlita en flyttfirma”, får du till svar från brodern.

Flyttfirma i Stockholm – flyttar och städar

Din bror har naturligtvis rätt och du kontaktar en flyttfirma i Stockholm. Via nätet fyller du i uppgifter om lägenhetsstorlek och vad du vill ha hjälp med. Du skriver också att du behöver låna flyttkartonger och du anger vilken typ av möbler du har. Och du glömmer inte att nämna pianot.

Du får en offert från flyttfirman direkt, men de undrar också om du behöver hjälp med flyttstädning. Det hade du inte tänkt på. Men att behöva lägga tid på att städa lägenheten själv istället för att börja packa upp och möblera i din nya bostad, känns inte lockande. Din flyttfirma offererar städning med garanti.

Få offert av en flyttfirma direkt här: https://peterakare.se/.

Publicerat den
Kategoriserat som Flytt