Parkering på Arlanda är till för dig som ska vara borta länge


All slags parkering som går under namnet långtidsparkering på Arlanda är värd att kollas upp både en och två gånger. Det finns en del alternativ att välja bland


Är det dags för dig att flyga utomlands ett tag eller bara ta en sväng i Sverige? Är det ett av dessa tillfällen då du ska vara borta rätt så länge och ändå behöver ha bilen till hands när du kommer tillbaka? Det kan bli dyrt att parkera nära flyget men jobbigt om det är för långt bort. 

Kanske tycker du att det verkar vara väldigt långt bort där du behöver ställa bilen för att långtidsparkera. Det finns dock nya fina möjligheter för dig som behöver det. En av dem är att du kan bli skjutsad till flygplatsen och sedan hämtad där igen när du kommer hem. 

Allt går mycket smidigt och enkelt tillväga. För det första behöver du inte bekymra dig över att ditt bagage ska vara för tungt att släpa på från parkeringen till flyget. Det åker med dig i bilen som tar dig dit. För det andra står din bil på ett säkert ställe utan att du behöver oroa dig under resan.

Parkering på Arlanda sker efter dina behov

Vill du ha en riktigt billig långtidsparkering vid Arlanda ska du verkligen försöka boka den i god tid. Det sköna är att du väljer hur länge du vill stå. Kanske är det bara över dagen. En annan gång kan det vara en hel vecka. För vissa är det alltid tal om en hel månads parkering.

I sällsynta fall kanske du vill kombinera din parkering med en exklusiv övernattning. Eller så hör du till dem som reser så mycket i jobbet att en övernattning alltid är aktuell. Möjligtvis inte alltid så där exklusiv. Det beror nog lite på hur länge du ska vara borta eller har varit det. 

Det som är riktigt bra med att ha sin bil parkerad på en parkering i närheten av Arlanda är att den är bemannad dygnet runt. Du behöver alltså aldrig vara orolig för att det ska ske ett inbrott och du ska komma hem till en skadad bil när du behöver den som bäst.

Publicerat den
Kategoriserat som Bil