Microsoft Officepaket – för vem passar det?

Har du behov av ett paket som passar både för att använda till arbete och för att använda för exempelvis spel och andra nöjen på din dator? I så fall är Microsoft Office 2021 Home & Business definitivt ett paket att överväga. Det har tillräckligt med funktioner för att du ska kunna göra ett riktigt bra arbete från distans och samtidigt så finns det också väldigt många andra fördelar.

Vi tittar närmare på några av dessa här nedan och som följer:

  • Många program och funktioner. Inkluderas i Microsoft Office 2021 Home & Business gör exempelvis Word, Excel, Powerpoint och Outlook och utöver dessa finns även riktigt bra stöd för redigering och samarbete i realtid. Du kan jobba hemifrån, från ett café eller ute hos en kund och ändå arbeta tillsammans med dina kollegor. Med lagring i molnet så kan spara filer och dokument på ett smidigt – och säkert – sätt.
  • Tillgänglighet: Microsoft Office 2021 Home & Business kan användas av både förespråkare av Windows och av diton för Mac. Microsoft Office 2021 Home & Business Mac kan synkas mot Microsoft Office 2021 Home & Business för Windows och man kan ändå arbeta tillsammans – det ger en ökad flexibilitet och mer mobila arbetsplatser.
  • Säkerhet. Microsoft sätter alltid sin ära i att ta fram produkter som ligger steget före alla hot mot säkerheten. Detta paket är inget undantag: oavsett var ni befinner er så kommer ni att kunna arbeta säkert och utan risk för skadlig kod eller andra attacker.
  • Användarvänligt. Microsoft Office 2021 Home & Business är ett paket som man enkelt sätter sig in i och kommer igång med att använda. Det finns tydliga, enkla typsnitt, det finns en snygg grafik och det finns hela tiden en möjlighet att kontakta supporten – antingen hos Microsoft eller hos återförsäljaren. Även den som normalt inte är så tekniskt lagd kan snabbt och enkelt komma igång.
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt